Εταιρεία - Standoor
Εξειδίκευση στο αντικείμενο, τεχνογνωσία και αξιοπιστία
Το προφίλ της εταιρείας
40+ χρόνια
εμπειρίας στη μελέτη, προδιαγραφή, σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή.

Η Standoor Hellas είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξειδικεύεται στις αυτόματες πόρτες και συστήματα εισόδου, από την ίδρυσή της το 1981.
Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για όλα τα προϊόντα της, σε όλα τα στάδια: μελέτη, προδιαγραφή, σχεδιασμός, κατασκευή, προμήθεια, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή.
Η 40+ετής και πλέον εμπειρία στο χώρο και η εμμονή μας στα κριτήρια αυτά, έχουν καταξιώσει την Standoor Hellas ώστε να είναι σήμερα η πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο, σε τεχνογνωσία και αξιοπιστία. ∆ιαθέτουμε ευρύτατη γκάμα προϊόντων σε ό,τι αφορά αυτόματες πόρτες εισόδων κάθε τύπου και χρήσης, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών, εμπορικών, κτηρίων γραφείων και κατοικιών,μέχρι parking,αποθήκες, αεροδρόμια,λιμάνια, συνεργεία κλπ. Επιπλέον, υποστηρίζουμε κάθε είδους ειδικές πόρτες, όπως πυροπροστασίας, χώρων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών και λοιπών εργαστηρίων. Συμπληρώνουμε τη γκάμα μας με συστήματα φορτοεκφόρτωσης, ράμπες, φυσούνες, πλατφόρμες ανύψωσης κλπ . Σε πολύ λίγα μέρη -ίσως στον κόσμο- όλα μαζί τα παραπάνω προμηθεύονται, τοποθετούνται και συντηρούνται από μία και μόνη εταιρεία, όπως η
Standoor Hellas.

Service
Απο την Μελέτη και την Συναρμολόγηση έως την Εγκατάσταση και την Συντήρηση των προιόντων σας, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.
Ποιοτητα
Απο το 1981 τα προιόντα και οι υπηρεσίες μας είναι συνώνυμα με την υψηλή ποιότητα.
Πιστοποιηση
Ολα μας τα προιόντα είναι πιστοποιημένα απο αναγνωρισμένους φορείς που διασφαλίζουν την υλοποίηση του Έργου σας με τις καλύτερες προυποθέσεις.

Συνεργαζόμαστε και αντιπροσωπεύουμε τους πιο αξιόπιστους οίκους κατασκευής του εξωτερικού, οι οποίοι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες -και όχι μόνο- πιστοποιήσεις όπως ISO, TÜV, σήμανση CE κ.ά.

∆ιαθέτουμε έμπειρους μηχανικούς, ιδιόκτητους χώρους γραφείων, εκθέσεων, μοντάζ, παραγωγής και αποθηκών, καθώς και ιδιόκτητο στόλο οχημάτων κάθε είδους για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών οποιουδήποτε έργου. Για τις εγκαταστάσεις και το service των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά το μόνιμο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας που διαθέτει εμπειρία, εξειδίκευση και συνεχή εκπαίδευση στο αντικείμενο.

Στην πολυετή πορεία μας έχουμε διεκπεραιώσει πολλές χιλιάδες σημαντικά έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού (Κύπρος, Σκόπια, Βουλγαρία) για λογαριασμό κάποιων εκ των πιο σημαντικών διεθνών και Ελληνικών εταιρειών, καθώς και ιδιωτών. Παραμένοντας σταθεροί στις αξίες μας, εργαζόμαστε σκληρά για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και τεχνικής υποστήριξης.

Αξιοπιστία /
Εξοικονόμηση ενέργειας /
Ασφάλεια /
Λειτουργικότητα /
Αισθητική αρτιότητα /