ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - COVID19 - Standoor
Τα νέα της εταιρείας μας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – COVID19

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η εταιρεία μας αισθάνεται την υποχρέωση να σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας της και τις ενέργειες που προβαίνει, κάτω από τις πολύ ασυνήθιστες συνθήκες, της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, εφαρμόζουμε πιστά τις συστάσεις του Υπουργείου υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ., θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών μας.

Ενέργειες στις οποίες προβήκαμε ήδη για τους συνεργάτες και πελάτες μας:

Εφαρμόσαμε Πλάνο Επιχειρησιακής Συνέχειας, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να προσφέρονται απρόσκοπτα, μεριμνώντας πάντα και για την υγεία των εργαζομένων μας.

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε κανονικά τόσο τις προγραμματισμένες παραγγελίες και εγκαταστάσεις, όσο και νέες που προκύπτουν στο μεταξύ. Το ίδιο ισχύει και για τις Συντηρήσεις Εξοπλισμού και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών βλαβών.

Η εταιρεία μας είχε ήδη μεριμνήσει και έχει εξασφαλίσει ικανό stock αυτοματισμών για την εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτοντας παράλληλα ανταλλακτικά, για την αντιμετώπιση μεγάλου μέρους έκτακτων αναγκών.


Παράλληλα τα Ευρωπαϊκά εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε, μας κρατούν συνεχώς ενήμερους και ως τώρα μας διαβεβαιώνουν, πως παρά τις δύσκολες γενικές συνθήκες, υλοποιούν παραγγελίες τόσο νέων ειδών, όσο και ανταλλακτικών.

Χρησιμοποιούμε τη δύναμη της τεχνολογίας μέσω εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας (τηλέφωνο, conference call, video conference) έτσι ώστε ακόμα και αν οι προσωπικές επαφές των μηχανικών πωλήσεων με τους συνεργάτες και πελάτες μας, έχουν μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό, να παραμένουμε σε συνεχή επικοινωνία και να φροντίζουμε για κάθε πρόβλημα που τυχόν θα προκύψει.

Παρέχουμε άδειες ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως ορίζονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. καθώς και σε γονείς ανήλικων μαθητών.

Αντίστοιχα αποτρέπουμε τους εργαζόμενους από προσωπικές μετακινήσεις.

Διασφαλίζουμε όλες τις θέσεις εργασίας του προσωπικού μας.

Παράλληλα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ώστε – αν χρειασθεί – να αναθεωρήσουμε τα σχέδιά μας και να λάβουμε πρόσθετα μέτρα για να συμβάλλουμε στην Εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στεκόμαστε όλοι μαζί και πάντα στο πλευρό σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας!